Indendørssæsonen afsluttes traditionen tro med at der spilles Halmesterskaber i ØTK Tennishal. Alle medlemmer af ØTK, samt alle der har faste banetimer i hallen kan deltage i mesterskaberne, hvor både seniorer og juniorer spiller om mesterskaberne opdelt i rækker efter niveau.

Lidt om årets turnering:

I år spilles Halmesterskaberne i uge 14, hvor der spilles tirsdag til fredag fra kl. 18:00 og lørdag fra kl. 12:00. Softkernerækken starter fredag kl 14. Der spilles finaler søndag d. 11. april fra kl. 10:00.

Følgende rækker er oprettet i årets Halmesterskab:

• HS Mester. Ingen bonusrunde (taberne, af første runde, har mulighed for at få en bonuskamp).
  • HS A+B. Taberne af første kamp fortsætter i B-rækken.
  • DS Mester+A. Taberne af første kamp fortsætter i A-rækken.
  • DD udgår pga. for få tilmeldte.
  • HD Mester+A. Taberne af første kamp fortsætter i A-rækken.
  • Mix Mester. Taberne af semifinalerne spiller bonusfinale.
  • Softkernerækken M/K. Der spilles kun single i softkernerækken der er Bonus Runde.

Se program for de enkelte rækker her

Alle kampe spilles bedst á 3 sæt med tie-break ved 6-6 i alle sæt. I softkernerækken spilles der bedst á 1 sæt i alle indledende runder. Der spilles fuld kamp i finale og bonusfinale.

Der spilles med egne bolde frem til finalerne. Dog ikke i softkernerækken, hvor der stilles bolde til rådighed.

Man skal møde 15 min før kamp start og opvarmning max 5 min ellers kan vi ikke holde tidsplanen.

Det koster 50 kr. at deltage pr. række pr. spiller, hvilket skal betales til turneringsvagten inden første kamp spilles. ”husk lige penge”.

Har du spørgsmål omkring turneringen bedes du kontakte Simon (tlf.26 22 57 40) Simon skal også have alle resultater hurtigst muligt

Håber alle for et godt halmesterskab og nogle gode kampe.

Hilsen Turneringsudvalget

Hans Jørgen Jensen