Kære ØTK’ere,

I inviteres all – store som små og gode som mindre gode – til at være med i Halmesterskaberne. Vi har i år planlagt halmesterskaberne i et tæt samarbejde med Jyllinge, Ledøje-Smørum og Stenløse Tennisklubber, og Frederikssund og Slangerup er som altid også inviteret med. Så vi regner med, at det bliver et brag af en fest med masser af muligheder for gode kampe.

Vi har lavet en række forskellige tilbud, således at der både er for juniorer, seniorer og veteraner samt på forskellige niveauer.

Læse mere i de forskellige invitationer og meld jer til via bookingsystemet eller Holdsport eller skriv en mail på ungdoms-udvalg@olstykketennisklub.dk . Vi håber at rigtigt mange af jer har lyst til at være med.

invitation til halmesterskab 2018_mesterrækker

invitation til halmesterskab 2018_nybegynderkampe