Vores tennishal ligger på adressen: Stadionvej 8, 3650 Ølstykke

Vi har 4 hard court baner og hallen kunne i 2014 fejre 25-års jubilæum.

Her kan du indhente information omkring reservation af banetimer.

Faste banetimer

Det er muligt at leje faste banetimer i hallen for hele sæsonen.

Faste baner bookes for 1, 1½ eller 2 timer på samme tidspunkt hver uge. Banerne bookes / genbookes inden vintersæsonen starter.

Klubben kontakter dem der har haft baner inden sommerferien, for bindene tilsagn til næste sæson.

Såfremt faste baner ikke genbookes, vil de bliver udbudt til klubbens medlemmer eller samarbejdspartnere.

Oversigt over fire banetimer kan ses her : Tennishal_Baneleje_Vinter_2018-2019_FasteTimer_Oversigt  (Opdateret 2. oktober 2018)

Faste banetimer skal være betalt inden der åbnes for disse.

For priser og betingelser – se her :

Tennishal_Baneleje_Vinter_2017-2018_Betingelser_ØTK

Tennishal_Baneleje_Vinter_2017-2018_Betingelser_Gæster

Løse banetimer

For at kunne reserve løse banetimer i hallen skal du enten have penge på din strakskonto i medlemssystemet eller have et Dankort klar.

Et medlem kan kun reservere, såfremt der er penge på strakskontoen, eller banen betales under reservationen med et Dankort

Penge indsættes på strakskontoen ved at logge på medlems/banebooking systemet og via Dankort indbetale til sin strakskonto (penge på strakskonto kan også anvendes til køb af visse varer/kontigenter – men ikke alle – i medlemssystemet).

Priser på leje af løse banetimer kan ses her

Ved spørgsmål om baneleje mv. bedes mail sendt til faste_baner@olstykketennisklub.dk