Hvis du er er mellem 6 og 18 år og har lyst til at prøve tennis ELLER hvis du har spillet før eller kommer fra en anden klub, men vil prøve at spille tennis i Ølstykke, så er det meget enkelt!

De helt små (mellem 6 og 10 år) træner hver mandag og onsdag kl 17.00 til 18.00 i Tennishallen på Stadionvej nr. 8.

De større juniorer (mellem 10 og 18 år) træner på forskellige tider mandag til fredag. Her indplaceres juniorerne efter niveau, køn og alder.

Hvis du vil prøve tennis i Ølstykke Tennisklub, skal du blot sende en mail til klubbens Cheftræner Kenneth Bergman på kenneth@olstykketennisklub.dk så vil du blive tilbudt en tid.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi hallen, hvor der typisk er aktivitet hver dag mellem kl 15.00 og 21.00.

Vi glæder os til at se dig! 🙂