Sæsonen

Udendørssæson løber fra og med maj til medio september. Træningen foregår på vores udendørsanlæg på Tennisvej 6 i skoven bag ved Ølstykke station.

Indendørssæson løber fra medio september til og med april. Den foregår i vores hal på Stadionvej 8 ved siden af Ølstykke svømmehal.

Regnvejr

I tilfælde af regnvejr i udendørssæsonen, så har vi mulighed for at gå indenfor i hallen. Når træningen rykkes indendørs, så vil det stå på vores Facebookside senest to timer før træningsstart. Husk derfor at følge os på Facebook!

Påklædning

Du skal altid møde til træning i tennistøj og tennissko. Derudover skal du huske at fylde vanddunken 🙂 Det er vigtigt, at man træner og spiller i tennissko, da banerne ikke kan tåle, at man spiller med fx løbesko. Desuden kan det medfører skader.

Ketcher

Ketcheren er vigtig! Hvis du ikke har en ketcher fra starten af, kan vi hjælpe dig med en låneketcher.

Når du har besluttet dig for at begynde til tennis for alvor, kan du altid spørge klubbens dygtige trænere til råds angående hvilken ketcher, der passer til dig.

Find Ølstykke Tennisklub på Facebook. Vi har to sider, som du kan følge: Den ene er en officiel side, hvor vi forsøger at reklamere lidt for vores klub. Den anden er en intern side, hvor brugerne deler opslag fra hverdagen i klubben. På disse sider vil en del information ligeledes blive delt. Gå ikke glip af noget. Følg os på Facebook!