Vi har en række turneringsspillere i klubben, som deltager i turneringer på hele Sjælland.

Ønsker du at vide mere om turneringstennis & licens i Ølstykke skal du kontakte Martin Jørgensen (turnerings-udvalg@olstykketennisklub.dk) eller formanden for ungdomsudvalget (ungdoms-udvalg@olstykketennisklub.dk).

Licens

Klik HER for at læse lidt om det at få licens.

Klik HER for at udfylde en licens-blanket.

Blanket sendes i udfyldt stand via mail til : ungdoms-udvalg@olstykketennisklub.dk

Turneringer

Klik HER for at tilmelde dig tuneringer

Klik HER for at se turneringsprogrammet

Tilskud

ØTK yder et tilskud til sine turneringsspillere, som dækker 50% af turneringsgebyret.

Gem dine turneringskvitteringer og aflever dem til ungdomsformanden

I bedes aflevere kvitteringerne samlet. Der foretages kun udbetalinger den 15/6 og  den 5/1  – kun kvitteringer for nuværende kalenderår modtages/godtgøres.

Der ydes tilskud til turneringsspillere med 50% af gebyret – dog til max. 8 turneringer/år.

Der ydes ikke tilskud til licensen.