I Familietennis kan du dyrke motion, samtidig med at du er sammen med dit barn.

Ølstykke Tennisklub tilbyder Familietennis hver onsdag kl. 17.00 til 18.00 i Tennishallen på Stadionvej nr. 8. Vi har indledt et samarbejde med Jyllinge Tennisklub omkring Familietennis, hvor man har mulighed for at deltage på tværs af klubberne.

Tilbuddet er både for eksisterende medlemmer og nye medlemmer. Følg seneste nyt om Familietennis på: www.facebook.com/familietennis.egedal

Læs meget mere om Familietennis på vores hjemmeside: www.familietennis.dk.

Victor jonglerer kopi

Vi ved, at du har travlt, og at du gerne vil nå at være sammen med dit barn. Her er muligheden, for at I kan være sammen, have det sjovt, dyrke motion, og lære en spændende sportsgren, som I kan dyrke hele livet.

• Skab en fælles interesse med dit barn
  • Få tid til at dyrke motion i en travl hverdag
  • Mød andre tennisglade forældre og børn
  • Udvikl dit barns motorik og indlæringsevne

Dyrk en sund interesse
Forskning viser, at det er sundt for barnets udvikling og idrætsinteresse at have en forælder med til idræt de første år. Familietennis kan give dig og dit barn noget at være fælles om, og noget at snakke om efter træningen.

Motorisk og lærerig udvikling
Vidste du, at fysisk aktivitet udvikler dit barns motorik og indlæringsevne i f.eks. skolen? Familietennis’ trænere arbejder med balance, rytme og bevægelse i tennislege og spil, så børnene er aktive på et niveau, der passer til deres alder.

Socialt fællesskab
På vores Familietennis-hold kommer dit barn både til at indgå i et trygt fællesskab og lære at begå sig på egen hånd. Trænerne bruger leg og sjove øvelser til at give børnene motivation og selvtillid, så de får lyst til at prøve sig selv af.

Udvid dit netværk
Mød forældre med jævnaldrende børn, der har samme interesse. Det kan måske udnyttes med fælleskørsel til træning og andre arrangementer. Og hvem ved, måske fortsætter du med at spille tennis med de andre forældre, når børnene ikke gider at have jer med mere!

Få mere at vide hos Maj-Britt Quitzau, familietennis@olstykketennisklub.dk, tlf. 26273863.