Er du interesseret i at blive medlem i Ølstykke Tennis klub, er du meget velkommen til at kontakte klubbens bestyrelse – se mailadresser og telefonnumre under punktet “Om klubben”.

Du kan også oprette dig med det samme i vores medlemsregistrings & banebookingsystem på adressen http://olstykke-tennis.halbooking.dk

Her opretter du dig under “Nyt Medlem” og indtaster de nødvendige oplysninger. Herefter kan du evt. med det samme (efter login) købe den ønskede kontingenttype under menupunktet  “Kontingenter & Varer”. Dette betales med det samme med Dankort. Herefter er der fuld adgang til at spille på vores baner. Alternativt kan du rette henvendelse på nedenstående mailadresse for tildeling & opkrævning af kontingent.

Priser for medlemsskab findes her

Har du spørgsmål, eller behøver hjælp til oprettelse og betaling af kontigenter så kontakt sekretariatet på sekretariat@olstykketennisklub.dk

Kunne du tænke dig at prøve om tennis er noget for dig, i Ølstykke Tennisklub, har du mulighed for at deltage i en prøveperiode. For voksne er det en hel måned inklusiv træning 4 gange ugentligt ganske gratis. (se mere nedenfor). For børn er der to-tre gratis prøvetræninger.

Juniorer (6-18 år):

Ønsker du at prøve at spille tennis, kan du prøve at træne med på et af klubbens junior-træningshold.

Udfyld venligst følgende blanket: Word: Prøvemedlem-blanket eller Pdf: Prøvemedlem-blanket og send den efterfølgende til : ungdom@olstykketennisklub.dk

Herefter vil vi sammen finde frem til en prøvetrænings dag/dage 🙂

Voksne:

Du kan aftale at komme med på voksenintroduktion. Du får altid to gratis prøvetimer. Vi tilbyder også træning til mere garvede tennisspillere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller læs om træningen under fanen for seniorer.

Som et særligt plus, tilbyder ØTK nye medlemmer at købe en god kvalitets ketscher for bare kr. 250,- ved efterfølgende indmeldelse.

Kontakt Maj-Britt Quitzau (senior-udvalg@olstykketennisklub.dk), hvis du ønsker at komme med på seniortræningen.

For yderliegere kontaktdetaljer – se under bestyrelse under punktet “Om Klubben”