I Seniorafdelingen i Ølstykke Tennisklub lægger vi vægt på, at medlemmer i alle aldre, som ønsker at udvikle sin tennis eller dyrke tennis på konkurrenceniveau har mulighed for dette. Vi har træningstilbud lige fra nybegynderen til konkurrencespilleren. Læs mere om vores træningstilbud her.

Senior- og veterantræningen for holdspillere er ikke åben for alle, men er reserveret til de spillere, som bidrager til at repræsentere klubben i Sjællands Tennis Unions senior- og veteranholdkampe og som repræsenterer klubben i DTF’s turneringer. Der er dog altid mulighed for at forhøre sig om muligheden for at komme i betragtning til senior- og veteranholdene. Spillere, der vurderes at kunne matche de nuværende holdspilleres niveau på kortere eller længere sigt, vil få muligheden for at indgå i træningen. Det er sportschefen, som i samråd med cheftræneren, beslutter, hvilke spillere der skal tilbydes senior- og veterantræning.

I Ølstykke Tennisklub er der ikke faste pladser på klubbens hold. Seniorudvalget regulerer løbende klubbens rangliste i forhold til hvilke spillere, der yder en stor indsats og udvikler sig. At spille på klubbens senior- og veteranhold er noget, som man som spiller skal gøre sig fortjent til.

Udover seniortræningen er der også mulighed for at booke trænere til privattimer i klubben eller deltage i senior- og motionistudvalgets særlige træningsarrangementer.

Kontakt Maj-Britt Quitzau (tlf. 2627 3863, senior-udvalg@olstykketennisklub.dk), hvis du er interesseret i at høre mere om vores træningstilbud.