Sommer 2016

I sommersæsonen har klubbens motionistafdelingen en række faste ugentlige aktiviteter kørende.

Åbent hus er socialtennis for alle klubbens motionister uanset niveau. Åbent hus spilles søndag fra kl. 10 til 13, hvor Katja Dahl er ansvarlig for sammensætning af kampe.

Prisen for at deltage er 10 kr. pr gang som betales til Katja inden start. Efter endt spil er der mulighed for en kop kaffe samt brød fra Ølstykke Bageren.

Tirsdags Tennis spilles hver tirsdag fra kl. 17.30 til 19.30, og er for begyndere og let øvede motionister.

Vinter 2016

I vintersæsonen er det eneste faste arrangement Åbent Hus, som ligger fast om søndagen kl. 10-13. Arrangementet kører efter samme model som åbent hus i sommersæsonen. Katja Dahl er ansvarlig for afviklingen og man tilmelder sig via klubbens bookingsystem (log-in fra forsiden af hjemmesiden)

Har du spørgsmål om tilbud til motionistspillere i ØTK er du velkommen til at kontakte seniorudvalget på senior-udvalg@olstykketennisklub.dk