Vores seniortræning er inddelt i forskellige niveauer med henblik på at sikre, at spillere med forskellige styrker får mulighed for at videreudvikle deres niveau. Det er vores cheftræner, som vurderer, hvor den enkelte spiller skal indplaceres.

Mandag aften
Træning for nybegyndere samt Voksenintroduktion er for helt nye spillere (læs mere her).

Tirsdag aften
Veteranholdtræning som er reserveret til vores spillere på 40+ og 50+ holdene. Tilbydes kun øvede spillere.

Onsdag aften
Seniorholdtræning som er reserveret til vores spillere på herresenior og damesenior. Udtages af sportschefen.

Torsdag aften
Ungseniortræning for de unge spillere, som er øvede.
Træning for let øvede spillere.
Tilbud om 2. ugentlige træningsgang for veteran- og seniorholdspillere.

Seniortræningen lægger særligt vægt på at kombinere fysisk og teknisk træning, således at spillerne får videreudviklet og tilpasset de forskellige slag og bevægelsesmønstre. I træningen er der også lagt vægt på at arbejde med de mentale og strategiske aspekter af tennisspillet for at styrke konkurrenceevnen hos spillerne

Seniortræningen i Ølstykke Tennisklub forestås primært af Kenneth Bergman, Nicklas Junge og Mads Plenge. Sportschefen deltager efter behov.

Priser på seniortræningen (per sæson):
Udendørs 1 gang om ugen: 700 kr.
Udendørs 2 gange om ugen: 1100 kr.
Udendørs 3+ gange om ugen: 1600 kr.

Indendørs 1 gang om ugen: 900 kr.
Indendørs 2 gange om ugen: 1400 kr.
Indendørs 3+ gange om ugen: 2000 kr.

Kontakt Maj-Britt Quitzau (tlf. 2627 3863, senior-udvalg@olstykketennisklub.dk), hvis du er interesseret i at høre mere om vores træningstilbud.

Der er også mulighed for at booke en privat træningstime med Hans Jørgen. Det koster 100 kr. pr time. Træningen aftales direkte med Hans Jørgen på telefon 2071 9151.