Voksenintroduktion er et tilbud for voksne, som gerne vil prøve kræfter med at spille tennis. Vi har både spillere, som genoptager tennis igen, og som bare skal have ‘frisket’ teknikken op igen, og vi har spillere, som er helt nye indenfor sporten.

På voksenintroduktion får du en grundlæggende introduktion til tennis og du lærer andre i klubben at kende.

Voksenintroduktion foregår hver mandag kl. 19.00-20.00. Selv om vi er i gang med udendørssæsonen, så foregår vores voksenintroduktion på bane D i vores tennishal på Stadionvej 8 i Ølstykke. Husk gerne indendørssko. Du har mulighed for at låne en ketsjer.

Det er Mads Plenge, som er træner.

På voksenintroduktion spiller vi i starten med skumbolde, røde bolde og orange bolde, fordi det gør det nemmere for nye spillere at komme ind i sporten. Disse bolde hopper ikke så højt og hurtigt som almindelige gule bolde, og erfaringen er derfor, at det er nemmere at lære teknikken. Efterhånden som den grundlæggende teknik begynder at være på plads, så tager vi fat i de grønne bolde, som i højere grad ligner de almindelige gule bolde. Til sidst kommer I selvfølgelig også til at spille med gule bolde.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til Lars (senior-udvalg@olstykketennisklub.dk). Du kan også altid bare møde op.

De to første træningsgange er prøvetimer. Herefter kræver deltagelse på holdet indmelding i klubben ved betaling af kontingent. Du får første sæson til 500 kr. inkl. træningsgebyr på voksenintroduktion. Se vores priser her.